Varför utrusta en pickup med snöplog och sandspridare?

Många äger en pickup bil, men ofta tas inte all nytta ut ur den. Att utrusta pickup bilen med t.ex snöplog och sandspridare börjar bli allt vanligare också i våra Nordiska länder. Detta har varit mycket populärt redan länge i USA och Kanada. En plogutrustad pickup fungerar som ett utmärkt tillägg till grövre maskiner och är extra behändig när området som ska plogas ligger längre bort. Det sparar på arbetstid och kostnader att kunna förflytta sig snabbt mellan olika arbetsområden.

Nu tillverkas vinterunderhållsutrustning för pickup av hög kvalité också här i Norden, och Ficon Oy är känd för dess slitstarka produkter och nöjda kunder. Enligt en kundundersökning utförd av den lokala yrkeshögskolan var vår kundnöjdhet t.o.m. 4,5/5. Ficon planerar och tillverkar alla produkter själv, och alla färdiga produkter granskas enskilt innan som skickas iväg till kunden.

Ficon Oy:s snöplogar, hyvelblad (som är en unik produkt) och sandspridare för pickups är gjorda för att göra jobbet roligt och bekvämt. Vi installerar också tippflak som kan användas till exempel i samband med sandspridare eller användas för att köra jord och löv. Våra produkter går att monteras på alla vanligaste pickup modeller bland annat Ford Ranger, Toyota Hilux, VW Amarok, Isuzu D-Max, Mercedes X och Nissan Navara.

Utrusta din pickup med en högklassig FC snöplog, sandspridare och hyvelblad och märk skillnaden. Vi är experter inom produkter för vägunderhåll.

Vikplog och hyvelblad för pickup, Ford Ranger

7.8.2019 Kasimir Sandman