FC S2100E – S2500E Snöplog | Diagonalplog för pickups

 

 

Beskrivning

Ficon Oy är känd för sina slitstarka produkter av hög kvalité. Vi är experter inom tillverkning av produkter för fastighetsskötsel och vinterväghållning. FC S2100E / S2200E / S2500E är en lätt och slitstark snöplog för pickup, med ett rakt snöblad. Tack vare snabbinfästningen går plogen att fästas på bilen t.o.m. på under en minut.

Teknisk information

  • Arbetsbredd 2,1 – 2,5 meter
  • Egen vikt cirka 150 – 190 kg
  • Hydraulisk eller elektrohydraulisk användning
  • Vridning utrustad med säkerhetsventiler
  • Snabbinfästning på märkesspecifik infästningsram som finns att tillgå till nästan alla pickup-modeller.
  • Sicklingsskär som tilläggsutrustning för rengöring av isfält (se bilderna)

 

Plogens snabbinfästning

Plogen ska vara lätt att ta bort och sätta på, för att inte behöva köra omkring med plogen då den inte behövs. FC snöplogarna fästs i bilen med lätt snabbinfästning. Plogens fästning sker på till och med under en minut.

Den unika tryck ner- och flytfunktionen

Alla våra plogar är utrustade med hydraulisk tryck ner -funktion som trycker ner plogen för att göra resultatet bättre. Marknadens effektivaste tryck ner -funktion möjliggör det bästa plogresultatet och funktionen kan användas utan tidsbegränsning.  Flytfunktionen låter plogen flyta längs markytan med sin egen tyngd, då följer plogen markens ojämlikheter och plogandet blir bekvämare.

Marknadens största lutningsvinkel

Den stora 8°  lutningsvinkel gör resultatet bättre och gämnare. Den minskar motståndet, oljudet och stötar mot bilen.

Användning

Plogen kan användas till att t.ex. ploga gårdar och gångvägar.  Plogen är bekväm att använda tack vare att infästningsramen sitter fast en bit under bilen, vilket ger plogen en utmärkt vinkel, som minskar motståndet.

FC Snöplogarna är av hög kvalité och ett utmärkt val när det gäller att utrusta en pickup. Kolla in också våra unika hyvelblad samt sandspridare med tippflak!

FC Snöplogar för pickup och lätta lastbilar.