Jag vill utrusta min pickup med snöplog, men hur går det till?

Om du vill  ha en snöplog eller sandspridare på din pickup, och du redan har en bil, är det lättaste sättet att ta kontakt med någon av våra återförsäljare nära dig, eller med oss på Ficon. Vi hjälper dig välja rätt utrustning och annat som behövs. Monteringen kan du låta utföras av våra experter, eller utföra själv med hjälp av våra monteringsanvisningar. 

Om du inte har en bil från tidigare, kan du bara gå in i en bilaffär som säljer den bil du vill använda, och be din bilsäljare kontakta oss gällande utrustningen. Ni kan kolla på förhand vilka plog och sandspridare modeller ni är intresserade av. Bilsäljaren säljer dig hela paketet med bil + utrustning monterat och klart och kan vid behov ordna finansiering för hela paketet. 

Service av utrustningen lönar sig alltid att utföra hos någon vår återförsäljare, för att säkerställa att allt går rätt till. 

Så lätt är det att skaffa snöplog och sandspridare på din pickup.  Vi vet att du vill ha slitstarka och effektiva produkter som håller och jobbar i väder och vind, därför har vi specialiserat oss på att göra snöplogar för proffs.