Hyvelbladet sparar på tid och pengar!

FC Hyvelbladet monteras under bilen snett mellan axlarna. Den är hydraulisk ochtack vare dess position under bilen kan den utnjytja bäst bilens tyngd för att skrapa bort packad snö och is. Hyvelbladet är ett populärt tillbehör för pick-up bilen, för att komplettera snöplogen och sandspridaren, eftersom det ökar bilens användningsmöjligheter.

Hyvelbladet förbättrar arbetsresultatet, och även is och packad snö som inte lossnar med snöplogen kan slätas ut och tas bort. Det betyder att du inte behöver reservera en traktor lika ofta för att stödja din pickup vid plogning, vilket minskar på kostnader. Hyvelbladet gör även ytan grovare och lämnar den mindre hal. Dessutom lyfter den upp sanden som har smält i isen på våren, och tack vare dessa funktioner minskar bladet behovet av sandning, vilket förhindrar halka.

Bladet är utrustat med en tryckackumulator som gör att bladet ger efter vid hårt hinder. Dessutom har hyvelbladet en automatisk lyftfunktion vid backning. Bladet är enkelt och bekvämt att använda och förbättrar arbetseffektiviteten.