Effektiv mobil högtryckstvätt för arbeten året om

Det finns inte alltid ett vattenuttag i närheten, och då är en mobil hetvattentvätt med egen vattentank och motor till hjälp. Högtryckstvätten ska vara mycket effektiv, och den ska vara lätt att lyfta upp i fordonet eller släpet. Ficons högtryckstvättar fyller alla dessa krav, och du kan välja mellan en FC högtryckstvätt som producerar 230 bar och 21 l / min eller en som producerar 200 bar och 25 l / min. 

Värmepannan värmer vattnet till över 100 grader, vilket gör det lättare att ta bort envis smuts och utföra ogräsbekämpning. Som en mångsidig och mobil högtryckstvätt, böjer sig FC hetvattentvätten till många olika arbeten som till att tvätta gårdar, borttagning av mossa, maskintvätt, rengöring kundvagnar och andra kontaktytor.

Varmt vatten gör det enkelt att ta bort ogräs, envis smuts och olje- och fettfläckar. Det påskyndar arbetet och förbättrar därmed arbetseffektiviteten. Lyft med högtryckstvätten, kör till destinationen, utför tvätten och fortsätt din resa. 

Vid anskaffningar är det viktigt att ta hänsyn till enhetens återbetalningstid. Man vill ju erbjuda den bästa servicen för kunden, och då krävs professionella verktyg. FC högtryckstvättarna är pålitliga och av hög kvalité, de används av flera stora och uppskattade företag och består av högklassiga komponenter som Briggs & Stratton motor och Hawk pumpar. FC hetvattentvätten är ett helårsverktyg som kombinerar många funktioner i en enhet. Med ett köp får du avkastning året om.

Kolla in våra olika högtryckstvättar på produktsidan!